Мия сығындысы қолданылған кекс өнімінің сапасын бағалау - Байбатыров, Т. А.; Жаксымбет, О. С. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Бұл мақалада мия сығындысы қолданылған кекс өнімінің сапасын бағалау жұмыстары сипатталған. Дайын өнімнің органолептикалық және физико-химиялық сапалық көрсеткіштері зерттелді.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; кекс; кондитер өнімдері; мия сығындысы; тағам өндірісі