Өсімдік шаруашылығы практикумы - Насиев, Б.Н. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
"Өсімдік шаруашылығы практикумы" оқу құралы "Агрономия", "Топырақтану және агрохимия", "Өсімдік қорғау және карантин" оқу бағдарламалары бойынша даярланатын білім алушыларға арналып әзірленген. Оқу құралында өндірістік маңызы бар негізгі дәнді және мал азықтық дақылдардың морфологиялық және биологиялық ерекшеліктері, Батыс Қазақстан облысында пайдалануға рұқсат етілген сорттары қарастырылған. Сонымен қатар қажетті анықтамалық жадығаттар, тұқымтану жөнінде ақпараттар қамтылған. Оқу құралы білім алушылармен қатар, ауыл шаруашылығы салаларының мамандары, фермерлер, шаруа қожалықтары мен агроқұрылым басшыларына күнделікті тәжірибелерінде анықтамалық ретінде пайдалануларына ұсынылады.
Насиев, Б. Н. Өсімдік шаруашылығы практикумы : электрондық оқу құралы / Б. Н. Насиев. - Орал : Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023. - эл. опт. диск (CD-ROM). - Систем. требования: CD-R 700 MB/ 52X . - ISBN 978-601-319-416-5 : Б. ц.
Keywords: майлы дақылдар; тұқымтану; isbn 978-601-319-416-5; поступление 2023; электрондық оқу құралы; практикум; ауыл шаруашылығы; өсімдік шаруашылығы; агрономия; топырақтану; агрохимия; өсмдік қорғау; дәнді астық дақылдары өсмдік қорғау; дәнді астық дақылдары; дәнді бұршақ дақылдары; мал азықтық дақылдар