Егемендік елдігім - Есенаманова, А. Б. (My University, 2021)
президент мақаласына ой-пікірлер
Keywords: бқо; бқату; ішкі саясат; тәуелсіздікке-30 жыл; қазақстан тарихы; тіл мәселесі; отклик; президент мақаласына ой-пікірлер