Махамбет поэзиясындағы романтизм - Қаржауова, Г. Г. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2009. - № 1. - С. 143-146, 2009)
Мақалада Махамбет поэзиясындағы романтизм жайлы сөз болады. Махамбет өлеңдеріндегі романтизм – болашақтан жақсылық күткен және елді күреске шақырған прогресшіл романтизм екені айтылады.
Keywords: әдебиеттану; махамбет; поэзия