Кісілігімен қадірлі еді - Рысқалиев, Т. (Oral oniri, 2021)
Жәңгір хан атындағы БҚАТУ-дың экономика факультетінің профессоры, ғалым Ә. Ш. Шамғонов туралы.
Keywords: жоғары білім; бқату; жоғары оқу орындары; Шамғонов Ә; бқо; ұстаздар; еңбек ардагері; зкату в лицах; дәрісхана ашылды