Жаздық бидайдың жаңа және перспективалы сорттарына тыңайтқыштар таңдау - Бижанова, Э.; Сариев, Е.; Насиев, Б. Н. (Ғылым және білім Наука и образование. - 2011. - № 4 (25). - Б. 3-6., 2011)
Батыс Қазақстан облысында тұрақты өнімділігімен сорттар арасында Волгоуральская және Альбидум 31 сорттары ерекшеленеді. Аталған сорттардың жоғарғы өнімділігі мен сапасы топыраққа қатарларға N20P20 минералды тыңайтқыштарын енгізгенде қамтамасыз етіледі.
Keywords: бқо; бқату; ҚР; ғылым; жаздық бидай; тыңайтқыштар; жаздық бидай сапасы; жаздық бидайдың өнімділігі; вак журнал; отандық басылым