Етқоректілер (мысықтар) отодектозына қарсы акарицидтік препараттарды қолданудың салыстырмалы тиімділігі [Текст] - Ертлеуова, Б.О; Душаева, Ж.; Сатыбаев, Б. Г.; Әділбекұлы, Д. Ә. (Ғылым және білім №1, 2018)
Мақалада етқоректілерде (мысықтар) кездесетін отодектоз ауруына қарсы акарицидтік препараттарды қолданудың емдік мақсаттағы тиімділігі келтіріліп, үй және иесіз қалған мысықтарға отоференол премиум және отодектин препараттарын қолданудағы инвазия интенсивтілігі мен экстенсивтілігінің тиімді тұсы сипатталған.
Keywords: қр -- отандық басылым -- ғылыми журнал -- мерзімдік басылым -- паразитология -- акарицид -- журнал кксон -- отодектоз -- отодектин -- отоференол премиум -- етқоректілер; қр -- отандық басылым -- ғылыми журнал -- мерзімдік басылым -- паразитология -- акарицид -- журнал кксон -- отодектоз -- отодектин -- отоференол премиум -- етқоректілер; ғылыми журнал; мерзімдік басылым; паразитология; акарицид; журнал кксон; отодектоз; отодектин; отоференол премиум; етқоректілер