Ағаштан жасалған құрылыс материалдары - Султашева, А. Б.; Бакушев, А. А. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Мақалада құрылыс саласында кең көлемде қолданылатын ағаш тұқымдарының түрлері, олардың физикалық және механикалық қасиеттері қарастырылған. Құрылыста қолданылатын ағаш материалдарын дайындау, түрлі биологиялық бұзылудан сақтау жолдары және ағаштан алынған бұйымдарға талдау жасалған.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; құрылыс материалдары; ағаш бұйымдары