Ақжайық етті-жүнді қой тұқымының қошқарларын әртүрлі тәсілдермен кестіргеннен кейінгі ет өнімділігіне баға беру - Днекешев, А. К. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2009. - № 3. - С. 80-83., 2009)
Ақжайық етті-жүнді қой тұқымының ет өнімділігі
Keywords: мал дәрігерлігі; қошқарлар; ет өнімділігі; қой шаруашылығы