Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2022. - № 4-1 - (:unkn) unknown (Жәңгір хан атындағы батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2022)
«Ғылым және білім» ғылыми – практикалық журналы – Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық- техникалық университетінің мерзімді басылымы. Журналы тоқсан сайын шығарылады, мақалалары қазақ, орыс және ағылшын тілдерінде жарық кӛреді. Журнал ауылшаруашылық, ветеринариялық, биологиялық, техникалық, экономикалық әлеуметтік ғылымдар саласындағы іргелі және қолданбалы зерттеулердің ӛзекті мәселелері бойынша ғылыми мақалалар жариялайды. Научно-практический журнал «Ғылым және білім» является периодическим изданием Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана. Журнал выходит ежеквартально, статьи публикуются на казахском, русском и английском языках. Журнал публикует научные работы по актуальным проблемам фундаментальных и прикладных исследований в области сельскохозяйственных, ветеринарных, биологических, технических, экономических и социально-гуманитарных наук.
Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2022. - № 4-1 (69)
Keywords: рк; БҚАТУ; зкату; мерзімдік басылым; ғылыми журнал; научный журнал; репозиторий; наука и образование; ғылыми және білім