Мұнай кен орындарының жер асты өндірістік суларындағы йод [Текст] - Онаев, М.Х.; Наурзбекова, А. (Ғылым және білім №1, 2018)
Мақалада Батыс Казақстан мұнайгаз кен орындарының қабат суларындағы йод туралы мәліметтер келтірілген. Қарашағанақ мұнайгазконденсат кен орнының жер асты суларының гидрохимиялық қарамына талдау жүргізілген.
Keywords: қр; отандық басылым; ғылыми журнал; мерзімдік басылым; жер асты сулары; йод; гидрохимиялық құрамы; мұнай