Асқазан-ішек жолдарындағы стронгилятоздарына қарсы қолданатын антигельминтке мия сығындысын қосып, тиімділігін арттыру - Губайдуллина, М. Б.; Абекешев, Т. Н. (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2017)
Мақалада қойлардың асқазан ішек жолдары инвазиялық аурумен күрес шараларын жүргізудің нәтижесі берілген.
Keywords: стронгилятоз; Фюллеборн; инвазия; альбендазол; дегельминтизация; мия сығындысы.