Компьютерлік модельдеу - Вахитова, А. Х.; Гумарова, А. А. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2022)
Оқу құралында Mathcad жүйесі құралдарының жиі кездесетін математикалық есептерін шешудің теориялық мәліметтері мен мысалдары келтірілген. Оқу құралында тақырып бойынша теориялық материал, практикалық тапсырмалар мен өзіндік жұмыстарды ұйымдастыруға арналған тапсырмалар берілген. Бұл оқу құралынан білім алушылар әртүрлі мақсаттағы жүйелер моделін құруды үйренеді, процестердің компьютерлік модельдерін жасауды және жобалауды игереді. Оқу құралы жоғары оқу орындарының 5В070300-"Ақпараттық жүйелер" мамандығының білім алушыларына, оқытушыларына арналады.
Keywords: ҚР; Қазақстан; БҚАТУ; электронды оқу құралы; Mathcad; ақпараттық жүйелер; интерполяция; дискретті Марков процесстері; праткикалық жұмыстар; векторлар; матрицалар