Қазіргі экономикалық жағдайы жылжымайтын мүлік нарығының қалыптасуы - Траисова, Т. Н.; Неталиева, Г. А. (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2017)
Бұл мақала Қазақстан Республикасындағы жылжымайтын мүлік нарығының жағдайы мен даму мәселелеріне арналған. Мұнда жылжымайтын мүлік нарығы түсінігі, қалыптасқан теориясы мен маңыздылығы, сипаты мен құрылымы, мақсаты мен оның жүзеге асу жолдары, шет ел тәжірибесі және оның Қазақстан экономикасында жүзеге асу мүмкіндіктері қарастырылған.
Ғылым және білім № 4 (49) 2017 жыл
Keywords: жылжымайтын мүлік; жылжымайтын мүлік нарығы; жылжымайтын мүлік экономикасы; Қазақстан Республикасы.