Болат құбырларды коррозиядан қорғау мақсатында бір қабатты силикатты-эмальды жабынды қолдану - Джусупкалиева, Р. И.; Сейтонов, А. А. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Бұл мақалада болат құбырларды коррозиядан қорғау мақсатында бір қабатты силикатты-эмальды жабының қолдану арқылы мұнай кәсіпшілігі құбырларын бүкіл кезең бойы коррозия себебінен болатын авариялардың болмауын қамтамасыз ету жолдары қарастырылған.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; мұнай; коррозия; абразивті бөлшектер; силикатты-эмальды жабын