Үш қабатты блоктардан жасалған энергияны үнемдейтін қоршау құрылымдары - Алмышева, Г. А.; Уалиев, А. Л.; Рыскалиев, М. Ж. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Мақаланың нысаны қоршау конструкцияларын салу технологиясы болып табылады. Бұл зерттеу жұмысының жаңалығы энергия тиімді қоршау конструкцияларын салу кезінде ағымдағы қажеттіліктерді анықтау, сондай-ақ оларды үш қабатты блоктардан салу кезінде технологияны зерттеу болып табылады.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
38.5 А 51 Алмышева, Г. А. Үш қабатты блоктардан жасалған энергияны үнемдейтін қоршау құрылымдары / Г. А. Алмышева, А. Л. Уалиев, М. Ж. Рыскалиев, ғылыми жетекші. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 сәуір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. ІІ. - Б. 32-37 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; қоршау конструкциялары; энергия тиімділігі; үш қабатты блоктар; қоршау құрылымдары