Жоғары оқу орны оқытушысының лекторлық кәсіби қалпы - Қыдыршаев, А. С. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2009. - № 4. - С. 123-127., 2009)
Мақалада жоғары оқу орны оқытушыларының лекторлық кәсіби қалпын қалыптастыруға қатысты шешендіктану теориясының заңдылықтарын пайдаланудың ғылыми қағидаларына сипаттама беріледі.
Keywords: педагогика; лекторлық кәсіби