Қошқарларды 6 ай жасында перкутанды тәсілмен кестіру және 11 ай жасында сою кезінде ұшаның морфологиялық құрамына баға беру - Днекешев, А. К.; Кереев, А. К. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2011. - № 1. - С. 97-100., 2011)
Мақалада ақжайық етті жүнді тұқымы қошқарларын 6 ай жасында перкутандық тәсілмен кестіру кезінде ұшаның морфологиялық құрамының салқындаған ұшаға арақатынасы және жұмсақ ет бөлігінің сүйектерге пайыздық ара қатынасына салыстырмалы баға берілген.
Keywords: мал дәрігерлігі; кестіру