СЫРТҚЫ ЭКОНОМИКАЛЫҚ БАЙЛАНЫСТАРДЫ ДАМЫТУДАҒЫ ЭКОНОМИКАЛЫҚ ИНТЕГРАЦИЯНЫҢ РОЛІ - Максотова, А.А.; Казамбаева, А.М. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2016)
Мақалада «тұрақтылық даму» түсініктемесінің қазіргі заманғы аспектілері, компаниялардың қаржылық стратегиясын әзірлеу әдістемелік аспектілері қарастырылған. Осы терминның ауылшаруашылық саласында қолдануы талданған. Агроөнеркәсіп кешенінің тұрақтылық дамуының авторлық түсініктемесі берілді.
Keywords: сыртқы экономика; географиялық бедер; өндірістік процесс; интеграция; интеграциялық ұйымдар; экономикалық одақ