Құнарлы мал азығын өндіру басымды бағыт - Насиев, Б. Н. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2011. - № 1. - С. 49-51., 2011)
Батыс Қазаұстан облысында қоғамдық малды құнарлы да сапалы азықпен қамтуда жем-шөп өндірісін диверсификациялаудың маңызы зор.
Keywords: мал азығы; құнарлы азықтандыру; жем-шөп өндірісі