ЖӘҢГІР ХАН АТЫНДАҒЫ БАТЫС ҚАЗАҚСТАНА АГРАРЛЫҚ-ТЕХНИКАЛЫҚ УНИВЕРСИТЕТІНІҢ АҚЖАЙЫҚ ЕТТІ-ЖҮНДІ АСЫЛ ТҰҚЫМДЫ ҚОЙЛАРЫН ӨСІРУ ШАРУАШЫЛЫҒЫНДАҒЫ ҚОЗЫЛАРДЫҢ МОНИЕЗИОЗБЕН ЗАҚЫМДАЛУ МЕРЗІМІ - Бекмашева, А.С.; Абекешев, Н.Т. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2015)
Мақалада Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университетінің ақжайық етті-жүнді асыл тұқымды қойларын өсіру шаруашылығындағы қозылардың мониезиозбен зақымдалу мерзімі және жүргізілген зерттеулердің нәтижелері баяндалады.
Keywords: мониезиоз; қой; инвазия