ЖАЗДЫҚ БИДАЙ ӨНІМДІЛІГІ ТОПЫРАҚ ӨҢДЕУ ЖҮЙЕСІНІҢ ӘСЕРІ - К. Н. Мусин, М. Қ. Мусина; А.М. Бозжигитова (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, Орал қ., Қазақстан, 2016)
Мақалада Батыс Қазақстан облысында жаздық бидайдың өнімін және оның дәнінің сапасын арттыруда қолданылатын маңызды агротехникалық шаралардың бірі – тұқым себудің қолайлы мерзімі көрсетілген.
ЖАЗДЫҚ БИДАЙ ӨНІМДІЛІГІ ТОПЫРАҚ ӨҢДЕУ ЖҮЙЕСІНІҢ ӘСЕРІ
Keywords: тұқым, өнгіштік, сапа, өнімділік