Қазақы жабы жылқыларының әртүрлі аталық із төлдерін жайып семірту - Турабаев, Амангельды (Ізденістер, нәтижелер № 2, 2017)
Қазақы жабы жылқыларының төлдерін жайып семіртудің маңыздылығы.
Keywords: әртүрлі аталық; іздерге жататын жылқылар; жайып семірту; тайқұнандар; эфемелер; басқа өсімдіктер