Жастар ғылымы - болашаққа көзқарас - Наметов, А.М.; Вьюрков, В. В.; Насиев, Б. Н.; Рахимгалиева, С.Ж.,; и др. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2021)
Конференция материалдары жинағында университеттің жас ғалымдарының ғылыми мақалалары жинақталған. Ғылыми мақалалар экономика мен агроӛнеркәсіптік кешен, биотехнология, ветеринария, мал шаруашылығы, экология, мҧнай-газ техникасы және қҧрылыс материалдарының ӛндірісі, ӛндірістегі энергияны ҥнемдейтін технологиялар мен мәселелердің кең спектрін, білім беру жҥйесіндегі тәсілдерін кӛрсетеді. Жинақ оқу және ғылыми мекемелердің, ӛндірістік мамандардың, докторанттардың, магистранттардың және студенттердің кең ауқымына арналған.
«Молодежная наука – взгляд на будущее» материалы международной научно-практической конференции, посвященной 30-летию независимости Республики Казахстан.
"Youth science - looking for the future", мaterials of the international scientific and practical conference, dedicated to the 30th anniversary of the independence of the Republic of Kazakhstan
«Жастар ғылымы - болашаққа кӛзқарас» Қазақстан Республикасы тәуелсіздігінің 30 жылдығына арналған халықаралық ғылыми-практикалық конференциясының материалдары.= «Молодежная наука – взгляд на будущее» материалы международной научно-практической конференции, посвященной 30-летию независимости Республики Казахстан. = "Youth science - looking for the future", мaterials of the international scientific and practical conference, dedicated to the 30th anniversary of the independence of the Republic of Kazakhstan - Орал: Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2021. - 132 б.
Keywords: отандық басылым; конференции; ғылыми мақалалар; биотехнология; ветеринария; мал шаруашылығы; экология; мұнай-газ; құрылыс; магистранттар; докторанттар; студенттер