Кеден одағын құру кезеңіндегі Батыс Қазақстан облысының сыртқы экономикалық байланыстары - Казамбаева, А.М.; Габдуалиева, Р.С.; Айешева, Г.А. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2013)
Батыс Қазақстан облысында өсімдік шаруашылығын ұйымдастыру және жетілдіру жолдары талданған, осы бағыттағы экономика мамандықтарының студенттері мен магистранттардың оқу үрдісіне пайдалануға арналған.
Keywords: ҚР; БҚО; Қазақстан; БҚАТУ; Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті; ҒК; магистратура; монография; кеден одағы; сыртқы экономика