Инновациялық технологияны өндіріске енгізеді - Әжігереева, Г. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2025)
Жәңгір хан атындағы БҚАТУ - дың ғалымдары мен "ТуранПромРесурс" ЖШС өкілдері кездесіп, тұрақты даму және ғылыми зерттеулерді коммерцияландыру бойынша лицензиялық келісімшартқа қол қойды.
Oral oniri. - 2025. - 25 ақпан. - Б. 10
Keywords: бқо; бқату; ғылым; туранпромресурс; ғылыми зерттеулер; құрылыс материалдар; өрнектас; монтаев с. а.