5В071300-"Көлік, көлік техникасы және технологиялары" мамандығы үшін "Көтергіш-көліктік жабдықтар" пәнінен зертханалық жұмыстарды орындауға арналған әдістемелік нұсқаулар - Оқас, К. Қ.; Алибаев, Б. Т. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2013)
Зертханалық жұмыстарды орындау әдістемесі берілген.
Keywords: қр; қазақстан; бқату; жәңгір хан атындағы батыс қазақстан аграрлық-техникалық университеті; әдістемелік нұсқаулар; зертханалық жұмыстар; көлік; көтергіш-көліктік жабдықтар; транспортерлер; экскаваторлар