Кәсіби қазақ тілі: тәжірибелік сабақтарға арналған мәтіндер мен тапсырмалар жинағы - Үмбеталина, З. Б. (Жәңгір хан атындағы батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2014)
Жинақ техникалық ЖОО-ның 5В072000-"Бейорганикалық заттардың химиялық технологиясы" және 5В072100-"Органикалық заттардың химиялық технологиясы" мамандықтарының күндізгі және сырттай оқу бөлімінде орыс тілінде оқитын студенттеріне арналған.
Keywords: қр; БҚАТУ; қазақстан; жәңгір хан атындағы батыс қазақстан аграрлық-техникалық университеті; тәжірибелік сабақтар; мәтіндер; тапсырмалар; кәсіби қазақ тілі; химиялық технологиялар