Ұлттық сана – Ұлт руханиятының негізі - Құттыбаева, Д. М. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2018)
Мақалада ұлттық сананың мәні мен ұлт руханиятына тигізудегі маңызы қарастырылады.
Keywords: отандық басылым; конференции; республикалық конференция; ұлттыұ сана; патриотизм; рухани жаңғыру; ұлттық тәрбие