Мия тамырының экстрактісі пайдаланылған бөдене етінің физико-химиялық және бактериоскопиялық көрсеткіштері - Кушмуханов, Ж. С.; Нургалиев, Б. Е.; Кереев, А. К. (Ғылым және білім №4, 2019)
отандық басылым -- ғылыми журнал -- мерзімдік басылым -- журнал кксон -- бөдене -- мия тамыры -- құс шаруашылығы
Keywords: отандық басылым; ғылыми журнал; мерзімдік басылым; журнал кксон; бөдене; мия тамыры; құс шаруашылығы