Маркстен кейінгі батыс философиясынан қандай сабақ алуға болады? - Рысқалиев, Т. Х.; Казамбаева, А. М. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2016. - № 3(44). - Б. 135-141, 2016)
Батыстың классикалық философиясы (Аристотель, Декарт, Кант, Гегель, Маркс ж.б.) бізді кӛп нәрселерге үйретті. Мақалада кейінгі Батыстың классикалық емес философиясынан (Шопенгауэр, Кьеркегор, Ницше, Хайдеггер, Сартр, Камю, Фрейд ж.б.) не үйренуге болатыны сӛз болады.
Keywords: қр; БҚАТУ; отандық басылым; мерзімдік басылым; мерзімдік басылым; ғылыми журнал; философия; батыс философиясы