СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции "Наука, исследования, образование: тенденции развития", посвященной 125-летию академика К.И. Сатпаева 12 апреля 2024 года - (:unkn) unknown (Жәңгір хан атындағы батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2024)
Сборник материалов Международной научно-практической конференции "Наука, исследования, образование: тенденции развития", посвященной 125-летию академика К. И. Сатпаева от 12 апреля 2024 года.
Академик Қ.И. Сәтпаевтың 125 жылдығына арналған "Ғылым, зерттеулер, білім: даму денденциялары" атты халықаралық ғылыми - практикалық конференциясының материалдар жинағы 2024 жылдың 12 сәуірі
Ғылым және білім: Ғылым, зерттеулер, білім: даму тенденциялары: акад. Қ. И. Сәтбаевтың 125 жылдығына арналған халықаралық ғылыми-практ. конф. материалдар жинағы (12 сәуір 2024 ж.) = Наука и образование: Наука, исследования, образование: тенденции развития: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. посвящ. 125-летию акад. К. И. Сатпаева (12 апреля 2024 г.) = Science and education: Science, research, education: development trends: unternational scientific and practical conf. dedicated to the 125th anniversary of acad. K. I. Satpayev (12 april 2024). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2024. - № 2 (75) : прил. № 1. - С. 495-502 (Уральск). - ISSN 2305-9397
Keywords: ғылыми журнал; БҚАТУ; зкату; периодическое издание; научный журнал; конференции; К.И. Сатпаев; сборник материалов; Қ.И. Сәтпаев; материалдар жинағы