Қазақтың ақбас тұқымы төлдерінің өсіп-жетілуі - Алдешова, Ж. Б. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Бұл мақалада БҚО жағдайында қазақтың ақбас ірі қара тұқымының төлдерінің өсіп-жетілуін зерттеу.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
46.0 А 45 Алдешова, Ж. Б. Қазақтың ақбас тұқымы төлдерінің өсіп-жетілуі / Ж. Б. Алдешова, А. Б. Ахметалиева, науч. рук., Б. А. Әбілов. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 суәір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. І. - Б. 18-22 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; қазақтың ақбас тұқымы; экстерьер; тірі салмақ; орташа тәуліктік салмақ; дене өлшемдері