Заманауи технологияларды енгізудің маңызы зор - Серікқызы, Г. (Жайық үні, 2024)
Маусым айының 24-і күні Жәңгір хан атындағы БҚАТУ-ідың әкімшілік ғимаратында БАҚ өкілдеріне арналған "Ғылым мен инновация - ел экономикасын дамытудың тетігі" ақырыбында баспасөз мәслихаты өтті
Keywords: бқо; бқату; жоғары білім; ғылым; ғалымдар; бақ өкілдерімен кездесу