Болашақ кәсіби мамандар білімдерін ақпараттық технологиялар арқылы интеграциялау: теория мен тәжірибе - Касымова А.Х. (Западно Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2013)
Білім берудегі интеграциялық үрдістерінің философиялық, психологиялық, педагогикалық негіздері және кәсіби білім беруде оны ақпараттық қамтамасыз етудің технологиясы арнайы қарастырылады. Монография магистранттар, студенттер, білім алушыларына арналған.
Keywords: қр, қазақстан, бқату, жәңгір хан атындағы батыс қазақстан аграрлық-техникалық университеті, ғк,монография, магистратура, ақпараттық технологиялар, білім беру, педагогика