Матрицаның экономикада қолданылуы - Савельева, А. Р.; Нургазинова, М. К.; Берниязова, Ф. А. (Ғылым және білім Наука и образование. - 2011. - № 2. - С. 177-183., 2011)
Экономикалық есептерді математикалық тілге аудара отырып, сол есептерді шешу жолында зерттеушілер математикадағы алуан түрлі әдістерді, жабдықтарды пайдаланады және қолданады. Қарапайым екі секторлық макроэкономикалық модельде матрицалардың қолданылуын қарастырайық
Keywords: зко; ЗКАТУ; ҚР; ғылым; математика; матрица