КӘСІБИ БІЛІМ БЕРУДЕ АҚПАРАТТЫҚ ЖҮЙЕ НЕГІЗІНДЕ МАМАН ИЕСІН ҚАЛЫПТАСТЫРУ - Қасымова, А.Х.; Дабылова, Б.Ә.; Мизамова, Г.Н. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2015)
Мақалада «Өндiрiстік білім беру» мамандарды дайындауда ақпараттық жүйелердегі сабақ берудiң өзекті сұрақтары қаралады. Қазіргі білім беру үрдісі тиімділігінің міндетті шарты студенттің белсенділігін дамыту және оның барлық білім кезеңін қолдау болып табылады. Бүгінгі сәтте студенттің танымдық іс-әрекетін жандандырудағы көп түрі арасында оқу пәнінен сабақ беруде ақпараттық технологияларды қолдану болып танылады.
Keywords: ақпараттық жүйе; мамандар дайындау; кәсіби білім беру; аспапты-технологиялық компоненттер; өндірістік оқыту