Кәсіпорынның тұрақты даму стратегиясын қалыптастыру қағидалары - Айсаева, А. А.; Айдаралиева, А. А. (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2017)
Бұл мақалада кәсіпорынның тұрақты даму стратегиясын қалыптастырудағы тәсілдер қарастырылады. Басты назар осындай зерттеумен айналысатын шетел ғалымдарына назар аударылды.
Наука и образования
Keywords: стратегия; тұрақты даму; бәсекелестік қабілет; қалыптастыру қағидалары; іске асыру шарттары