Кедендік одақ - болашақ дамуымыздың кепілі - Кенжин, Ж. Б. (Ғылым және білім Наука и образование. - 2011. - № 4 (25). - Б. 102-107., 2011)
Мақалада, кедендік одақ – бұл біздің ықпалдастығымыздың келесі сатысы. Бұған дейін Беларус, Қазақстан, Ресей арасында еркін сауда аймағы жүзеге асқан болатын. Бұл еркін сауда аймағының мәнісі – үш ел арасында нөлдік, яғни кедендік баждың жоқ екендігін білдіреді. Кедендік одақтың Қазақстан үшін тигізер пайдасы мен болашағына талдау жасалған
Keywords: бқо; бқату; ҚР; ғылым; экономика; кедендік одақ; вак журнал