Батыс Қазақстан облысындағы эхинококкоздың эпизоотологиялық, эпидемиялық жағдайы - Елеуова, Г. А. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2016. - № 4(45). - Б. 48-52, 2016)
Мақалада эхинококкоз аурының таралуы, БҚО бойынша ауланған, жойылған иттер саны және ветеринарлық-санитарлық сақтық шаралары, өзіндік зерттеу жұмыс нәтижесі көрсетілген.
Keywords: эндемикалық аймақ; протосколекс; бқо; эхиноккоз; зооноз