Кірпіштің беріктігіне әсер ететін факторларды зерттеу - Исабаев, Б. П.; Шингужиева, А. Б. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Мақалада әр түрлі факторлардың кірпіштің беріктігіне әсері қарастырылады. Қалаудың беріктігіне технологиялық процестерге талдау жүргізілді. Кірпіштің беріктігі тек тас пен ерітіндінің қасиеттеріне, кірпіштің түріне ғана емес, сонымен қатар технологиялық процестерге де байланысты екендігі анықталды.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
38 И 85 Исабаев, Б. П. Кірпіштің беріктігіне әсер ететін факторларды зерттеу / Б. П. Исабаев, А. Б. Шингужиева, ғылыми жетекші. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 сәуір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. ІІ. - Б. 171-174 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; құрылыс; беріктік; кірпіш қалау; технологиялық процес