Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университетінің қалыптасуы мен дамуы тарихы - Зинаденов, Ұ. Г.; Муталова, Д. С. (Жастар ғылымы-болашаққа көзқарас: Қазақстан Республикасы тәуелсіздігінің 30 жылдығына арналған халықаралық ғылыми-практ. конф. материалдары-2021, 2021)
Мақалада Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университетінің қалыптасуы және даму тарихы қарастырылады. Батыс Қазақстан ауыл шаруашылығы институтының қалыптасуының негізгі кезендері ашып кӛрсетіледі.
Keywords: қр; конференции; отандық басылым; бқату; даму тарихы; бқо; жәңгір хан атындағы бқату