Құрғақ далалық аймақта мал азықтық дақылдар агрофитоценоздарын қалыптастыру - Насиев, Б. Н.; Изтелеуова, А. К. (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2017)
Мал етін өндірудің тиімді жолдарының бірі өндірістік типтегі фермалар мен мал бордақылау кешендерінде жемдік дәнді үнемді жұмсауды қамтамасыз ететін тиімді технологияларды құрастыру болып табылады. Жүргізілген зерттеулердің нәтижесінде Батыс Қазастан облысы жағдайында өндірістік типтегі фермалар мен мал бордақылау кешендерін қажетті азықпен өздігінен қамтамасыз ету үшін мал азықтық даылдардың аралас егістіктерінің өнімділігі жөнінде мәліметтер алынды.
Наука и образование. - № 3 (48). 2017.
Keywords: аралас егістер; құндылық; мал азығы; азықтық дақылдар; бқо; ғылыми журнал; отандық басылым; мерзімдік басылым