Шыңғырлау ауданындағы ауыл шаруашылығының даму жағдайы - Ержанова, Ж. К.; Давлетова, А. М. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Мақалада ауыл шаруашылығы өндірісін тиімді орналастыру мен мамандандырудың даму бағытына арналған, олардың жүзеге асырылуы барысы, тиімділігі жəне аймақтық ерекшеліктеріне қарай мамандандыру мəселері қарастырылған және статистикалық бағыттағы көрсеткіштермен белгіленген.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; мал шаруашылығы; өсімдік шаруашылығы; несиелеу; ауыл шаруашылығы; шыңғырлау ауданы