Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университетіне 50 жыл: ЖЫЛДАР. ТҰЛҒАЛАР. ЖЕТІСТІКТЕР. (1963 - 2013) - Бозымов, К.К.; Таубаев, У.Б.; Сергалиев, Н.Х.; Султанов, А.У.; Траисов, Б.Б.; Габдуалиева, Р.С. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2013)
Кітап Қазақстан Республикасы мен еліміздің батыс өңіріндегі ірі аграрлық-техникалық білім ордасы - Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университетінің 50-жылдық қалыптасу және даму тарихы, қазіргі ахуалы және болашақтағы даму перспективалары туралы баяндайды. Батыс Қазақстандағы жоғары аграрлық және техникалық білім беру тарихына, оның бүгінгісі мен болашағына қызығушылық білдіруші барша оқырман қауымға арналған.
Keywords: ҚР, Қазақстан, БҚАТУ, университеттер, жоғары білім, Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті