Қазақ киносындағы ұлттық құндылық - Джумабекова, А. А.; Берсекенев, М (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Мақалада қазақ киносындағы ұлттық құндылықтарды сақтап, дамыту жайы, көп ұлтты қазақ елінде тұратын халықтардың отансүйгіштігі, бірлігі, ынтымақтастығы бір-бірімен үндесуі туралы баяндалады.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республиканская конференция; кино өнері; рухани жаңғыру