АГРАРЛЫҚ САЯСАТ ҮШІН БАСЫМДЫЛЫҚТЫ АНЫҚТАУДЫҢ МЕТОДОЛОГИЯЛЫҚ АСПЕКТІЛЕРІ - Хусаинов, Б.М. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2016)
Дүниежүзілік сауда ұйымы, ауыл шаруашылығы бойынша Уругвай келісім шарты, ішкі көмек, ауыл шаруашылығы және тамақ тауарларының тарифтік қорғаудың орташа деңгейі, мемлекеттің аграрлық саясатының дамуы факторлары мен мақсаттарының сұрақтары мақалада қарастырылған.
Keywords: Әлемдік сауда ұйымы; ауыл шаруашылық бойынша Уругвайлық келісім; мемлекеттің аграрлық дамуының факторлары мен мақсаттары