Ғибратты ғұмыр иесі - Жұбантаев, І. (Oral oniri, 2023)
Қай білім ордасының да қуатты ресурсы - оның профессор-оқытушылар құрамы. 60-жылдық тарихы бар Жәңгір хан атындағы БҚАТУ еліміздің батыс өңіріндегі ғылым мен жоғары білімнің негізгі ошағына айналған іргелі оқу ордасы екені көпке аян. Мақала университеттегі шоқтығы биік азаматтардың бірі - Траисов Балуаш Бақышұлы туралы
74.58 Ж 11 Жұбантаев, І. Ғибратты ғұмыр иесі / І. Жұбантаев. - Текст : непосредственный // Oral oniri. - 2023. - 30 мамыр. - Б. 13
Keywords: БҚО; БҚАТУ; Жоғары білім; ТРАИСОВ Б. Б.; ғалымдар; ұстаздар; ЗКАТУ в лицах; БҚАТУ 60 ЖЫЛ