"Ғылыммен байланысты үзбеген озады" - Есенғалиев, Қ. (Oral oniri, 2022)
Ақ-Жайық өңірінде ежелден келе жатқан етті-майлы бағыттағы еділбай қойы және де жалпы қой шаруашылығы туралы, Жәңгір хан атындағы БҚАТУ-дың доценті, ауыл шаруашылығы ғылымдарының докторы, ҚР білім беру ісінің құрметті қызметкері Қ. Есенғалиев әңімелеп береді.
Keywords: БҚО; БҚАТУ; Ғылым; Ғалымдар; Қой шаруашылығы; АҚЖАЙЫҚ ЕТТІ-ЖҮНДІ ҚОЙЛАРЫ; АҚЖАЙЫҚ ЕТТІ-ЖҮНДІ ҚОЙ ТҰҚЫМЫ; асылдандыру