Үштілді білім беру арқылы құзыретті маманды қалыптастыру - Габдрахманова, Ш. Т.; Касымова, А. Х.; Фатихова, А. К. (БҚМУ хабаршысы - 2019, 2019)
Мақалада үштілді білім беру арқылы құзыретті маманды қалыптастырудың мәселелері қарастырылған. Мұғалімдерді даярлауда көптілді оқытудың маңызы көрсетілген. Сондықтан үштілділікті меңгертудің ұйымдастыру жолдары белгіленген. Көптілді білім беру көптілді маманды қалыптастырудың негізі екендігі анықтап көрсетілген.
Keywords: бқо; жоғары оқу орындары; үштілді білім беру; үштұғырлылық; шет тілі сабағы; өзіндік жұмыс; құзыретті мамандар; мерзімдік басылым; ғылыми журнал; отандық басылым; журнал коксон